Арестуваха дясната ръка на Трактора

 

 

 

 

 

Наркобосът Димитър Желязков, известен като Митьо Очите, и Антон Петров – Хамстера бяха арестувани при спецакция. Маскирани и тежковъоръжени полицаи ги закопчаха на столичния булевард „Черни връх”. Разследващите получили оперативна информация, че Петров подготвя атентат срещу висш полицай. Хамстера и Очите били изненадани по време на срещата им. Според очевидци двамата били в колата на Хамстера. Предполага се, че там са уточнявали подробности как и кога е трябвало да бъде извършен атентатът.

От МВР вчера отказаха да съобщят името на мишената, но неофициално се твърди, че е

високопоставен служител

Прокурори посочиха, че първоначалният план бил двамата да бъдат извикани за разпит, но впоследствие се решило да се прибегне към арест с цел да се избегне реализация на плана на двамата.

Несебърският наркобос Димитър Желязков само преди около месец излезе от затвора в Белене, където излежаваше присъда за наркотици. Хамстера пък е спряган за дясна ръка на арестувания като тартор на Октопода Алексей Петров – Трактора. След като е бил разпитан,

Митьо Очите бил освободен

и в ареста засега остава само Хамстера.

Очевидци обясниха, че полицейската операция е била извършена зрелищно като по филмите. Колата на заподозрения била обградена отпред и отзад от маскирани полицаи, а двамата били изведени и претърсени.

„Имаше някакви лъскави джипове, сигурно това са колите на двамата, с които дойдоха. Всичко стана за секунди”, коментираха вчера очевидци.

 

Източник

 

About vladovbg

http://newsbookbg.blogspot.com/

Posted on май 11, 2012, in Общество, Политика, Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. 1 коментар.

Вашият коментар